Csoki Protokoll

Élet a csokimennyországban

A büntetlen csokoládéfogyasztás világnapja

2020. február 11. 08:04 - demeterklaudia

Valentin-napi édes kis semmiségek

A Valentin-nap talán az egyik legmegosztóbb világméretű ünnep a világon. Míg egyesek imádják, odáig vannak érte, és rendre azon törik a fejüket, mivel kedveskedjenek a szeretteiknek, addig mások pusztán a virágboltosok és a csokoládé gyártók összeesküvésének tartják, ami egyetlen célt szolgál: rövid úton megszabadítani az embereket néhány ropogós bankjegytől.  Mi viszont megtaláltuk a tökéletes perspektívát! Kíváncsi vagy rá, hogy mi lenne az? 

szivcsokigyumolcs2.png

A Valentin-nap az egyetlen olyan nap a föld kerekén, amikor büntetlenül, szabadon tobzódhatunk a finomabbnál finomabb csokoládékülönlegességek elfogyasztásában. Gondold csak végig:

#1 Az összes csokoládégyártó különleges és frappáns termékekkel rukkol elő.

Érdemes tehát elszakadni egy kicsit a boltok polcain megtalálható kommersz, és néha csak nyomokban kakaót tartalmazó tömegtermékektől, és végigböngészni a csokoládémanufaktúrák illetve vállalkozások kínálatát. Fogadni mernénk, hogy még a legnagyobb ínyencek is találnak a fogukra való finomságot. A gyönyörű, esztétikus csomagolások és dobozok pedig jobb kedvre derítenek, és még instagram-kompatibilisek is. 

bemyvalentine_fekvo_kis.jpg

#2 Ha párkapcsolatban élsz, egy különleges csokoládéválogatás nagyszerű ajándék

Fogalmad sincs, mivel lepd meg a párod? Elveszel a virágcsokrok tengerében? Esetleg nem akarsz vagy tudsz több tízezer forintot költeni, amikor épphogy kiheverted a karácsonyi szezont? Egy különleges ízvilágú bonbonválogatással, vagy táblacsokoládéval szó szerint megédesítheted a kedvesed hangulatát. Deluxe Gourmet bonbonválogatásunkkal egészen biztosan nem lőhetsz mellé. Ruby-málna, sóskaramella, chilis marcipán? Egy gyertyafényes vacsora megkoronázásaként, de akár kettesben a kanapén majszolgatva is garantáltan szívmelengető élmény.

deluxe_gourmet_bonbonvalogatas_3.jpg

#3 Ki mondta, hogy szingliként nem ünnepelheted meg magad?

A népesség egyedülálló fele legszívesebben elbujdokolna ezen a napon, és merő hányingert kap a sok piros és rózsaszín akármicsodák látványától. Ahelyett, hogy a magány pocsolyájában dagonyáznál, inkább lepd meg magad! Vedd fel a legjobb ruhád, öltsd magadra a legszebb mosolyod, és csinálj ezen a napon olyan dolgokat, amiket szeretsz. S ha ez éppen a csokoládémajszolás, akkor emelheted a tétet, és a szokásos választásod helyett, próbálj ki valami igazán ütőset! Férfiaknak, akár társas összejövetelhez is, ajánljuk az Irsai Olivér szőlőpálinkás bonbonunkat, a hölgyeknél pedig az igazán csajos Be My Valentine összeállítás lehet a befutó. 

ceges_ajandek_es_szolgaltatasok.jpg

#4 Ezen a napon mindenki annyi csokoládét ehet, amennyi jólesik!

Akár szingli vagy, akár párkapcsolatban élsz, ez a nap kiváló lehetőség arra, hogy minőségi csokoládét vásárolj és fogyassz. Szerintünk egy napra még a fogyókúra is szünetel, és előléphet a bennetek is ott rejtőző Gombóc Artúr, aki egyaránt szereti a kerek csokoládét, a szögletes csokoládét, a lyukas csokoládét…egyszóval a csokoládé összes formáját. Amilyen sokféle lehet a csoki, annyira sokszínűek az emberek is, nincs két egyforma történet, éppen ezért Neked is van mit ünnepelned: akár csak azt, ahogy egy falat ínycsiklandozó csoki elolvad a nyelved hegyén, miközben elégedett sóhajtással mosolyra húzódik a szád.

Legyen csodás, csokoládéban gazdag Valentin-napod!

Szenvedéllyel. Szeretettel. Szakértelemmel.

Demeter Klaudia

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csokiprotokoll.blog.hu/api/trackback/id/tr2115468886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása